Zaključek predbralne značke

sredo, 8. maja 2019 smo zaključili s predbralno značko Veronikin zaklad, ki jo je letos osvojilo 177  otrok iz osmih oddelkov drugega starostnega obdobja. Čestitamo vsem!

Za nagrado so si otroci, poleg priznanj, v dvorani Kulturnega doma v Komendi knjižnice ogledali igrico Kdo je napravil Vidku srajčico v izvedbi dijakov GSŠRM iz Kamnika, smer predšolska vzgoja.

 

Vsi otroci so za opravljeno predbralno značko prejeli še knjižno kazalko, ki jo je Knjižnica Franceta Balantiča izdala ob svoji skorajšnji 70. letnici delovanja in spodbujanja branja.
V Knjižnici Franceta Balantiča je na ogled razstava skupinskih izdelkov vrtčevskih otrok, ki so, v okviru 11. sezone predbralne značke Veronikin zaklad, ustvarjali na temo Slovenski knjižni junaki.

V vrtcu se zavedamo pomena branja in k temu nagovarjamo tudi starše – s tem otrokom podarjate najdragocenejše, kar imate: sebe in svoj čas.

Naj bo branje otrokom rutina tudi v prihajajočih poletnih dneh. V Knjižnici Komenda, kamor otroke lahko včlanite brezplačno, pa bodo poskrbeli za pestre in kvalitetne knjige.

Morda vam bo všeč tudi...